Лiнiя консультацiй
(+38) 044 581-42-84 (+38) 066 118-21-91
На зв'язку з 09.00 до 17.00
без перерви з понеділка по п'ятницю
  1. Головна
  2. Статтi
  3. Найкраща програма для ресторану

Найкраща програма для ресторану

27.04.2020

Успішна діяльність ресторану залежить від багатьох факторів, і один з них - управлінська діяльність. Щоб заклад функціонував, як "годинник", управлінська ланка підприємства повинна бути в курсі всіх процесів і оперативно отримувати дані про роботу. З цим завданням впорається найкраща програма для ресторану, розроблена компанією Рарус у співпраці з Федерацією ресторанів і готелів. Таким чином ресторатор, керуючий, завідуючий виробництвом, бухгалтер, технолог отримують швидкий доступ до всіх необхідних даних.

Програма «Рарус: Керування рестораном, редакція 3»

Програмні продукти розробника Рарус очолюють рейтинги ПЗ для автоматизації різних бізнесових ніш. Компанія вже більше 20 років виробляє якісний софт, який отримує позитивні відгуки від клієнтів з України та країн СНД. Разом з Федерацією ресторанів і готелів компанія визначила, яка програма найкраща для ведення ресторану і впровадила всі необхідні функції в софт «Рарус: Керування рестораном, редакція 3», який створений для одиночних і мережевих ресторанів, барів, їдалень.

Можливості програми 

Краща програма для ресторанів і кафе дозволяє правильно побудувати управлінський облік, володіє широким адаптивним функціоналом:

  • Звітність по закупівлям і взаєморозрахункам з постачальниками;

  • Облік грошового обігу (касові, банківські транзакції, дохід, витрати, управлінський баланс);

  • Розробка і складання бюджетного і календарного планів;

  • Оперативний складський облік з базовими інструментами і можливістю налаштування спеціалізованого торгового обладнання;

  • Аналітика стану підприємства і оперативне отримання інформації;

  • Обмін інформацією з бухгалтерією і фронт-офісом

Переваги нашої програми

«Рарус: Керування рестораном, редакція 3» - найкраща програма для бару, кафе, кав'ярні, їдальні та будь-якого іншого закладу громадського харчування. У 2020 році їхня якісна робота неможлива без автоматизації управлінських процесів - розробка компанії Рарус виведе ваш заклад на новий рівень.

  • Софт зручний у використанні, досить ознайомитися з описом для продуктивної роботи;

  • З адаптивним функціоналом - легко підлаштовується під особливості роботи кожного підприємства;

  • Придбання ліцензії на ПП не вимагає великих витрат; 

Програмний продукт створений для оперативної обробки та аналізу даних, які необхідні для прийняття управлінських рішень.



Автор: