Лiнiя консультацiй
(+38) 044 581-42-84 (+38) 066 118-21-91
На зв'язку з 09.00 до 17.00
без перерви з понеділка по п'ятницю
  1. Головна
  2. Статтi
  3. Найкраща програма для автосервісу

Найкраща програма для автосервісу

10.02.2020

Успішне ведення будь-якого бізнесу передбачає автоматизацію всіх ключових процесів для отримання максимально високих результатів. У сфері автомобільного бізнесу найбільш ефективний і надійний софт – «Альфа-Авто» – найкраща програма для автосервісу. Далі ми докладно ознайомимося з основними складовими цього програмного забезпечення та його перевагами над аналогами.

Програма «Альфа-Авто» на платформі 1C:Підприємство

Найкраща програма для автосалону, автомобільного сервісу та інших підприємств автобізнесу розроблена компанією «Рарус» - лідером у виробництві якісного софта для всіх сфер бізнесу. Одним з ПЗ компанії (програмою "Альфа-Авто") успішно користується більше 3000 фірм України та країн СНД на протязі більше 20 років.

«Альфа-Авто» автоматизує роботу підприємства і забезпечує налагоджену роботу по всіх процесах. Зручний і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс на платформі «1C: Підприємство» забезпечує ефективну роботу в усіх напрямках автобізнесу. За її допомогою організовується діяльність з ремонту та обслуговування транспортних засобів, ведеться торгівля автозапчастинами (опт і роздріб), виконуються і відслідковуються фінансові операції компанії, формуються документи і ведеться оперативний управлінський облік.  

Можливості програми

«Альфа Авто» - зручна і проста програма для автосервісу і автосалону. Її інтерфейс складається з декількох модулів:

  • Запчастини (обробка замовлень, торгівля (роздріб, опт), закупівля, рух товарів всередині компанії) - найкраща програма для СТО;

  • Автосервіс (оформлення заявок з обслуговування машин, планування ресурсів, база клієнтів - програма для автосервісу містить весь необхідний функціонал);

  • Автосалон (всі процеси щодо замовлень, купівлі та продажу авто);

  • Фінанси (грошові операції, оплати, бюджетування);

  • Обмін даними з системами бухобліку.

Програма для запису клієнтів автосервісу, а також ведення інших бізнес-процесів дозволяє встановити різні рівні доступу до даних для всіх співробітників, що сприяє захисту комерційної інформації.  

Переваги нашої програми

Програма для управління базою клієнтів автосервісу і автоматизації процесів автобізнесу «Альфа Авто» - найкраще рішення і для новачків в цій сфері, і для професіоналів.

«Альфа Авто» - найкраща програма для шиномонтажу, автосалону або СТО, вона очолює рейтинг кращого софта для автобізнесу. Головні переваги програмного забезпечення:

  • Демократична і обґрунтована ціна;

  • Швидке і безпроблемне впровадження ПЗ;

  • Зрозумілий інтерфейс;

  • Технічна підтримка.

Щоб переконатися, яка програма краща для автосервісу, Ви можете безкоштовно отримати демонстраційний доступ до нашого сервера на 7 днів, докладно вивчити опис кожного модуля і протестувати функціонал, перш, ніж придбати ліцензію.


Автор: