Лiнiя консультацiй
(+38) 044 581-42-84 (+38) 066 118-21-91
На зв'язку з 09.00 до 17.00
без перерви з понеділка по п'ятницю
  1. Головна
  2. Статтi
  3. Найкраща програма для готельного бізнесу

Найкраща програма для готельного бізнесу

16.04.2020

Сучасний готель - це цілісна структура з тісним взаємозв'язком між усіма складовими. Для того, щоб система працювала без збоїв і «накладок», необхідна найкраща програма для готельного бізнесу. Софт автоматизує всі процеси, забезпечує якісний і швидкий обмін даними між підрозділами і координує їхню діяльність. 

Яка програма підійде для готельного бізнесу?

На ринку програмного забезпечення для бізнесу є безліч софта від різних виробників, тому підприємцям складно визначитися, яка програма найкраща для готелю. Перше, на що потрібно звернути увагу - розробник.

Компанія Рарус працює в сфері розробки програмного забезпечення вже більше 20 років. На її рахунку безліч програмних продуктів для різних сфер бізнесу, тисячі позитивних відгуків від клієнтів України і ближнього зарубіжжя, високий рейтинг серед виробників ПП.

Програма «Рарус: Керування готелем, редакція 2. Електронна Основна поставка» призначена для автоматизації робочих процесів в готелях, хостелах, базах відпочинку, пансіонатах, санаторіях. Вона включає ряд окремих взаємодіючих модулів для кожного підрозділу з допуском до інформації в залежності від службових обов'язків. 

Можливості програми

Найкраща програма для управління готелем дозволяє налагодити діяльність на всіх рівнях і має такі можливості:

  • Бронювання номерів, будиночків, кімнат по типу, кількості гостей в онлайн режимі, за телефоном.

  • Контроль розрахунку за бронь.

  • Фіксація даних клієнта, його побажань і потреб.

  • Адміністративний блок об'єднує інформацію по всім процесам в готелі, мережі, дозволяє відстежувати і координувати роботу персоналу.

Софт може функціонувати як окрема програма, а також обмінюватися даними з іншими продуктами, наприклад, для управління рестораном або ведення бухгалтерського обліку на вибір. Також її можливості можна розширити додатковим модулем для обліку харчування гостей. Такий тандем дуже актуальний в 2020 році - особливо для готелів з власним кафе або рестораном, де готують їжу і напої для гостей готелю. 

Які питання вирішує програма «Рарус: Керування готелем»

Програмний продукт компанії Рарус забезпечує обмін інформацією між підрозділами в готелі чи санаторії, а також об'єднує адміністративні дані по мережі для більш швидкої і якісної роботи керівного персоналу. 

Тому, якщо ви ще не визначилися, яку програму вибрати для готельного бізнесу - «Рарус: Керування готелем» - найкраще рішення:

  • Вона дозволить автоматизувати бронювання, розрахунки і взаємовідносини з гостями;

  • Збереже і структурує інформацію по конкретному клієнту;

  • Забезпечить контроль дій персоналу;

До додаткових переваг софта також відносяться можливість отримання підтримки і допомога у встановленні ПП. Крім цього в програмі реалізована потужна система вбудованої довідки і підказок, а також додається детальна документація.   



Автор: